Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz ronin s8 #36020 üzenetére
kinn volt Kálmán úr! olyannyira MINDENHOL ottvoltam, h még vele is sikerült beszéljek! solider-rel viszont sajna nem futottunk össze... Parcit ismerhettem meg egy kicsit, személyesen is!
nekem az abszolút kedvenc a DonCortez volt! de ittam végre Tamástól MOAK-ot, továbbá sz@rrá égetett BlackSheep-et (pedig a Kávé napján, az LM Linea-ból fenomenális volt! de most a gúdlúking oltárán beáldoztak mindent... de gyönyörű is a Faema E61! <3 <3 <3 ) továbbá nagyon ízlett a kétféle LuckyCap filter, és a costa ricai CM olyannyira, h hoztam is egy zacsival a Kalitához itthonra! kitartóan iddogáltam a citromléket sajna továbbra sem az én világom... a Pellini és a Cellini hozta az elvárható átlagost!
az előadások közül Szántó Tibor előadását emelném külön ki! nagyon érdekes volt, gyakorlatilag szinte minden elhangzott infó az újdonság erejével hatott! (és végre kóstoltam is, ill jó volt a Mesterrel személyesen is elbeszélgetni )
a mai nap a párlatok jegyében telt főleg! próbáltam fejlődni, a konyakokból többet megérteni! a Shiszler pálinka standja szintén maradandó élményt adott! (a kedvenc az irsai és a málna volt!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.