- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
ma megint voltunk Hkiben a Kaffa kávézóban, az őrlőben El Salvador - SanFrancisco kávé. Állitólag kicsit sötétebb pörkölés (újhullámos szinten), izében ez nem érhető tetten, bőven van gyümi és sav, finom csoki szerü befejezéssel. Igazából nekem a múlt héten kostolt kenya jobban bejött, bár belekötni ebbe sem tudnék. Most nem birtam ellenállni, és vettem egy zacskóval (a kenyából). Ezzel szórakoztatom magam amig az új paljoc csomag ide nem ér.
A kávézóban csapolás előtt kismérleget tesznek a csésze alá, és úgy inditják a gépet. Méghogy kávézóban nem lehet mérlegelni! Próbáltam kikérdezni őket, hogy a Kenya mit szeret, de a csajszi elég bamba volt, és csak azt hajtogatta, hogy folyamatosan állitják utána a kávénak gépeket. Végül annyit mondott, hogy 18,5 gramm, 94fok, és 30 másodpercet célozzam meg.
Ez igen érdekes, mert az LM gép a csészemelegitő csapolás alatt gőzt okádott, szóval nem tudom hol mérik a 94fokot, igaz ma másik kávé volt, nem kenya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Darts kamerarendszer Target Omni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest