- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
ma megint voltunk Hkiben a Kaffa kávézóban, az őrlőben El Salvador - SanFrancisco kávé. Állitólag kicsit sötétebb pörkölés (újhullámos szinten), izében ez nem érhető tetten, bőven van gyümi és sav, finom csoki szerü befejezéssel. Igazából nekem a múlt héten kostolt kenya jobban bejött, bár belekötni ebbe sem tudnék. Most nem birtam ellenállni, és vettem egy zacskóval (a kenyából). Ezzel szórakoztatom magam amig az új paljoc csomag ide nem ér.
A kávézóban csapolás előtt kismérleget tesznek a csésze alá, és úgy inditják a gépet. Méghogy kávézóban nem lehet mérlegelni! Próbáltam kikérdezni őket, hogy a Kenya mit szeret, de a csajszi elég bamba volt, és csak azt hajtogatta, hogy folyamatosan állitják utána a kávénak gépeket. Végül annyit mondott, hogy 18,5 gramm, 94fok, és 30 másodpercet célozzam meg.
Ez igen érdekes, mert az LM gép a csészemelegitő csapolás alatt gőzt okádott, szóval nem tudom hol mérik a 94fokot, igaz ma másik kávé volt, nem kenya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest