Új hozzászólás Aktív témák

• bobby_30

tag

Sziasztok!
    A profik segítségét szeretném kérni. Ma megjött a 4 személyes brikkám. Az első próbafőzéskor valamilyen őrölt tchibót raktam bele, ami elég aprószemű. A vizet a max. jelig raktam majd elkezdtem főzni a kávét. Viszont a kávé az alsó tartály, illetve a felső tartály közt kezdett el kifolyni. A kávékiöntőbe csak pár csepp kávé folyt le, viszont az egész gáztűzhely tiszta kávé lett. A pukkanás is elmaradt természetesen. Következő próba omnia, ez valamivel durvább őrlés. Víz max jelig, majd nagyon erősen ráhúztam a tetejét hátha elsőre az volt a baj. Ismét eresztett az illesztésnél, pukkanás semmi. Kézzel felhúztam a szelepet, ekkor elkezdett lefolyni a kávé lényegében hibátlanul, még habja is volt valamennyi. Szerintetek mi lehet a baj? Van itthon pár mezei kotyogósom azok gond nélkül lefőzték ezeket az őrölt cuccokat. Illetve még azt szeretném kérdezni hogy a szűrőt tele szoktátok-e teljesen rakni, ugyanis nekem nagyon nagynak tűnik a max vízhez képest. Az is furcsa hogy ha a max. vizet beleöntöm, az lényegében az alsó tartály negyedéig ha ér. A régi kotyogósokat mindig szelepig töltöttem, itt ha a max vizet belerakom akkor is csak épphogy van benne. Előre is köszi a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák