- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Igen, simán eszpresszóképeset tud darálni. A szemcsék elég heterogének, vannak nagyobb és kisebb szemcsék is. Acélkések vannak benne, síktárcsás. Jelenlegi kávéhoz a 17-es állást használom, nagyjából 8-as állásig nem akadnak össze a kések, vagyis van benne még tartalék bőven.
krx21: dehogynem, fénykorában ez is egy békéscsabai közértben volt. Pár száz kilót darálhattak rajta, a kések állapota alapján elég bejáratós még

dugesz77: jahh, hát nem csendes darab. De szépen darál, szerintem azt a szintet simán tudja, mint a manapság divatos olcsó kúpos vagy síktárcsás darálók, csak kevesebb benne a műanyag, és van benne vagy tizenpár kiló anyag.
BlacKSouL: A darálási tartomány szinte végtelen, a felső tárcsát kifelé tekerve akár a nagyon durva szemcseméret is beállítható, a legfinomabb beállítást még nem próbáltam, de azt paprikaőrléshez használják egyes vidékeken. A kávé kiveréséhez a helyes technika pedig a piros rugós zacskóleszorító kar ütemes pattintgatása, de kimozgatás régen nem játszott, mert le voltak csavarozva. A csapkodás elég haszontalan szerintem egy ilyen masszív jószágnál

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest