Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanolfe
tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy túlárazottak a Jura gépek. Soha nem adnám meg értük az új árukat. De azt nem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy szarok lennének. Szereltem már pár kávégépet, Jura, Saeco, Delonghi, Siemens, Bosch, Krups, AEG... Ezek közül az első kettő ami ér valamit, valamint az utolsó kettőből azok amiket Jura belsővel adnak ki (AEG Cafamosa bizonyos típusai és Krups Orchestro/Siziliana).
De abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy igazán tökéletes automata kávéfőzőt még nem találtak fel. Talán egy van amire többen (köztük én is) azt mondják, hogy már-már vetekszik minőségben egy jó karossal. Ez a Quick Mill Acquaviva. Volt pár darabom, de asszony nem engedte be a konyhába.
Bár egy ilyennel tuti kivételt tenne. Ez még nektek is nagyon jó választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest