Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanolfe
tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy túlárazottak a Jura gépek. Soha nem adnám meg értük az új árukat. De azt nem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy szarok lennének. Szereltem már pár kávégépet, Jura, Saeco, Delonghi, Siemens, Bosch, Krups, AEG... Ezek közül az első kettő ami ér valamit, valamint az utolsó kettőből azok amiket Jura belsővel adnak ki (AEG Cafamosa bizonyos típusai és Krups Orchestro/Siziliana).
De abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy igazán tökéletes automata kávéfőzőt még nem találtak fel. Talán egy van amire többen (köztük én is) azt mondják, hogy már-már vetekszik minőségben egy jó karossal. Ez a Quick Mill Acquaviva. Volt pár darabom, de asszony nem engedte be a konyhába.
Bár egy ilyennel tuti kivételt tenne. Ez még nektek is nagyon jó választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest