Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
Régóta iszok mindenféle kávét, elmúlt időben egyre inkább érdekel, odafigyelek rá, stb.
Régen itthon Nespressot ittam, aztán meguntuk, jött vmi egyszerű kotyogós, meg mindenféle "hétköznapi" tégla, igazából egyikért se voltam oda. Kb 1 hónapja vettem egy Brikkát, ezzel már egész jók lettek a téglákból kapott eredmények, de közel se volt ahhoz, amit 1-1 jobb helyen ittam.
Ma végre rászántam magam, és elmentem venni darálót, egy Hario Skerton lett a befutó.
Megfőztem az első saját darálású kávét. Isteni lett, ilyen jót itthon még nem ittam
Dallmayr Prodomo-t daráltam, nem tudom milyen szintet képvisel, de nekem nagyon ízlett.
Saját darálóval végre látom értelmét, hogy jobb kávét vegyek, és így frissen őröljem, ne pedig x napja/hete őrölt valamit igyak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest