Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
Régóta iszok mindenféle kávét, elmúlt időben egyre inkább érdekel, odafigyelek rá, stb.
Régen itthon Nespressot ittam, aztán meguntuk, jött vmi egyszerű kotyogós, meg mindenféle "hétköznapi" tégla, igazából egyikért se voltam oda. Kb 1 hónapja vettem egy Brikkát, ezzel már egész jók lettek a téglákból kapott eredmények, de közel se volt ahhoz, amit 1-1 jobb helyen ittam.
Ma végre rászántam magam, és elmentem venni darálót, egy Hario Skerton lett a befutó.
Megfőztem az első saját darálású kávét. Isteni lett, ilyen jót itthon még nem ittam
Dallmayr Prodomo-t daráltam, nem tudom milyen szintet képvisel, de nekem nagyon ízlett.
Saját darálóval végre látom értelmét, hogy jobb kávét vegyek, és így frissen őröljem, ne pedig x napja/hete őrölt valamit igyak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest