Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leszarom, hogy kinél mi veri ki a biztosítékot, ezeknek a dolgoknak akkor lehet értelme, ha van rá racionális, logikus magyarázat. nem örülök, hogy a kezemben a hústű, de egyelőre máshogy nem tudom kiszedni a kb. 3 gramm pangó őrleményt a mazzerből. azzal ugye a hardcore kávésok 100%-a egyetértene, hogy érdemes kiszedni, mert ha holnap iszom meg a 10 grammos szimplámat belőle úgy, hogy abból 3 gramm tegnapi kávé, hát az igenis rossz hatással van az ízre.
ha viszont ott a hústű már, és a mazzer mini-e egy röggyár, akkor ugyan már miért ne pofoznám ki én a rögöket? a mérleg meg ugyancsak a fenti miatt van, azért kell, hogy tudjam, hogy jó mennyiségű őrleményem lesz, adagoló híján ugyanis max. a szemétbe tudnám söpörni a felesleget, ha csak ujjal lőném be a mennyiséget, azt meg nem szeretném.
nota bene: egy kávéházban ezek egyike sem probléma, mielőtt valaki leírná, hogy bezzeg a profi barista 5 mp alatt végez az őrlés témakörrel. persze, ott pontosan ugyanazt tenném én is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest