Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krx21

nagyúr

Na, végre meghoztam a masinát!
    KÉPEK
    A 8012-es eladó! Mennyiért lehet eladni? kb 2 éves, megkímélt és van rá még 3 év garancia, mert 5 évvel vettem...
    Az új masinával megy az ismerkedés. A 8010-es őrlőt lehet nem kell hekkleni, elég finom talán amit készít. Azért kértem hozzá egy alátétet, hátha később beteszem. Negatívum, hogy a kanálba nem igen tud darálni anélkül, hogy kis mennyiség ki ne szóródna az asztalra. Erre még ki kell találnom valamit, mert nem akarok mindig törölgetni...
    Mindjárt egy kérdés a profikhoz: Én általában mindig dupla eszpresszót iszok, mert a szimpla mindig ott fogy el ahol a legjobb.
    Tehát dupla esetén is 30s körül kell hogy legyen a főzés és 9bar legyen? Ilyenkor kicsit durvábbra kell darálni, mintha szimpla lenne? Én a másikon a dupla fenekű szűrővel készítettem mindig és olyan 7bar-ig ment ki... Ha 9-barra daráltam, akkor nagy ütős lett már... Ja a kávé caffé perté, a képeken...
    Szóval milyen beállítás javallott a géppel, ha dupla eszpresszót iszok? Használjam a normál szűrőt inkább és daráljak finomabbra?
    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés