Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Oké, de hol van a másik logikai bukfenc - mégpedig az, hogy a profi darálók mivel teljesen homogén szemcseméretet készítenek, hajlamosak kupacolni - rögöket csinálnak - még véletlen sem egységes az a rohadt darálmány. Ezért nekem azt szépen szét kell nyomkodnom- pont azért hogy ne legyen olyan helyzet, hogy egy ilyen tömörebb darab tamperelés után gócot képez.
Meztelen seggű karral jól látszik, hogy mennyire egységesen jelenik meg a kávé a szűrő alján. Azt kell mondjam, hogy a "homogén" darálmány utómunka nélkül botrányosan szar lefolyást ad.
Olasom a fórumokat -nem csak ezt - sajnos ez a kupacolás jellemző mindegyik darálóra.
Ma pl a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben tanulmányoztam egy Mahlkönig K30-ast - és lám lám, az is kupacol és csomókat ad ki magából. Ugyan ezt leírták sokan a Mazzerokra is- szóval nem egyedi Quamar betegség.
Én pont ezért mondom a kérdezőnek, hogy szerintem - egy bizonyos inger szintig igen is lehet élet a profi daráló előtt egy késes szarral!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Arc Raiders
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest