Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balus
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kávéfőző vásárlás előtt vagyok.
Jelenleg egy Delonghi Bar 14-ről váltanék. Van mellette egy La Pavoni Espresso Si gépem is, ami a nyomásfokozós szűrővel rosszabb kávét főz. Véleményem szerint egy sima szűrő sem lenne nagy előrelépés, ezért ezen a vonalon nem szeretnék tovább menni.
Darálóm van: Iberital Challange. Ezt egyelőre nem szeretném lecserélni.
Átlag napi max. 2-4 kávét főzők, cappuccino-t jellemzően nem iszunk. Az sem lenne hátrány, ha nem kell várni fél órát, hogy bemelegedjen. A fórumok böngészése után a Gaggia Classicot néztem ki. Rengeteg "szakirodalom" van hozzá, illetve a későbbiekben PID-del lehetne tuningolni.
Néztem még az Ascaso Steel uno-t, a Rancilio Silvia-t és a Quick Mill belépő szintű gépeit, de annyival nem tudnak többet, mint a Gaggia és árban jelentősen drágábbak.
Van esetleg más olyan gép, amit érdemes lenne még megfontolni?
A használt gépektől kicsit félek, illetve eddig nem találtam olyat, ami megtetszett volna. Ha esetleg tudtok megbízható gépet javasolni, akkor azt megköszönöm.
Kb. 2 hónap múlva lesz aktuális a vásárlás, addig nézelődök.Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb. 2 hónap múlva lesz aktuális a vásárlás, addig nézelődök.