Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] Okos Otthon kezdőknek
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
mutyi
őstag
Tegnap vettem két új kávét, Ethiopia Bale Wild Forest és Nepal Mt. Everest.
Az Ethiopia Bale Wild Forest-ből készítettem tegnap is meg ma is többször is és eddigi legfincsibb.
Stabilan jön le, szép crema-val van és az íze is nagyon bejön. 1 hónapos pörkölés, közepes franciás.
A Nepal Mt. Everes-t még nem próbáltam,de az meg pár napos pörkölés és arra is nagyon kíváncsi leszek,mert annak az illata fenomenális.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.