Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Tomace91
üzenetére
Nekem még van több ötletem is hogy mi lehet még a baj, én most azt tapasztaltam, hogy ha egy tized grammal több kerül a kosárba, akkor csatornásodik, vagy legalábbis nem mossa át egyenletesen. A Naked karon jól látszik, hogy nem állt össze egy sugárba, és két sugárban jön a KV és középen nem. A mai KV nem sikerült, elbaxtam. Össze kell állnia egy sugárba, és akkor jó a lefolyás. Lehet egy kicsit a mennyiséggel kellene játszanod, hogy belődd azt a mennyiséget ami kell a kosárba. Próbáld ki a 18g-os kosarat is, lehet a magasabb pogi jobb lesz.
A következő ötletem, hogy kapd le a kartömítést, és tisztítás előtt, és után is fotózd le, hogy milyen, és muti.
Nem biztos, hogy baj van vele, ha nincs benyomódva, vagy kikeményedve, repedezve, akkor jó.
A következő ötletem, hogy a nyomás nem mászott el esetleg? Nem nőtt meg 9-bar fölé? Lehet rá kellene mérni.
Aztán, mivel ez egy Űr GC gondolom van benne vízütés gátló tartály... Ezt üríted rendszeresen? Ha tele van vízzel, akkor semmit nem ér, és akkor csatornásíthatja a pogit. Ez pont azért van benne, mert az Ulka pulzáló nyomását lehet vele valamelyest kisimítani. Néztem a felfúrt lyukakat, nem fekszik fel a sorján a felsőszűrő?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem biztos, hogy baj van vele, ha nincs benyomódva, vagy kikeményedve, repedezve, akkor jó.