Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz Tomace91 #125189 üzenetére

Nekem még van több ötletem is hogy mi lehet még a baj, én most azt tapasztaltam, hogy ha egy tized grammal több kerül a kosárba, akkor csatornásodik, vagy legalábbis nem mossa át egyenletesen. A Naked karon jól látszik, hogy nem állt össze egy sugárba, és két sugárban jön a KV és középen nem. A mai KV nem sikerült, elbaxtam. Össze kell állnia egy sugárba, és akkor jó a lefolyás. Lehet egy kicsit a mennyiséggel kellene játszanod, hogy belődd azt a mennyiséget ami kell a kosárba. Próbáld ki a 18g-os kosarat is, lehet a magasabb pogi jobb lesz.
    A következő ötletem, hogy kapd le a kartömítést, és tisztítás előtt, és után is fotózd le, hogy milyen, és muti. :) Nem biztos, hogy baj van vele, ha nincs benyomódva, vagy kikeményedve, repedezve, akkor jó.
    A következő ötletem, hogy a nyomás nem mászott el esetleg? Nem nőtt meg 9-bar fölé? Lehet rá kellene mérni.
    Aztán, mivel ez egy Űr GC gondolom van benne vízütés gátló tartály... Ezt üríted rendszeresen? Ha tele van vízzel, akkor semmit nem ér, és akkor csatornásíthatja a pogit. Ez pont azért van benne, mert az Ulka pulzáló nyomását lehet vele valamelyest kisimítani. Néztem a felfúrt lyukakat, nem fekszik fel a sorján a felsőszűrő?

Új hozzászólás Aktív témák