Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roBEEsz
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad!
Hasznos írás, nem csak nekem, hanem sokaknak.
Nekem is sok mindent helyre kellett raknom fejben és pl. egész biztos vagyok benne, hogy a nagyon hangzatos, vilagosabb perkek nem tartoznak az idealjaim koze. Abszolute egy olasz varosban barmelyik sarki kocsmaban, etteremben ihato kremes, csokolades italt keresnem, epp ezert mar utobbi idoben csak kifejezetten sotet perkeket veszek..
Egy jó ismerősömnek van egy Victoriaja es egy Lelit orloje, nem olyan reg voltam nala, vittem en is a szettem, ill. adott volt az ő szettje. Umami sötétebb blendje volt a teszt alany, nala jott egy kremes, teljesen balanszos ital, nalam meg olyan amit mindketten kikoptunk.. Tehat nagyjabol el egy kep a fejemben, hogy mit lehetne elerni, de nem ez jon ossze, ami tenyleg ennyi beleinvesztalt penz utan egy rohadt bosszanto es frusztralo felismeres..
Most mar annyira kedvem vette az egesz, hogy ra se nezek a gepre.. minek buvoljek 15-20 percet ha a vegeredmeny egy harsany, elvezhetetlen valami?Gyanakodom esetleg arra, hogy az orles beallitas nem jo, vagy epp a homerseklet, nem tudom.. De mar itt is olyan szeles skalan probalkoztam… Ami marha erdekes, hogy ugye az lenne a bevett, hogy 25-30-35 mp alatt jojjon le a kaved, nekem van hogy 16grammbol 30g 50mp alatt jon le es van mikor ezek szoktak meg egesz ihatóak lenni..
Minél jobban belementem az egeszbe, annal jobban sikerult elvesznem.. VSt kosar, IMS, Pid, ossze-vissza hasznalom mar oket..
@zolnagy
köszi a felajanlast, abszolut nyitott lennek ra! Majd egyeztessunk!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest