Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/cat.gif)
p.lac
tag
100 fokos vízzel megpróbálhatod kosártartó és kosár előmelegítés mellett, én is használtam úgy régebben, valószínűleg rendben lesz.
Azért írtam le a módszert és tettem be képet a pohárról, hogy ha akarat/elszántság van, akkor robottal a világosabb pörkölés is biztonsággal megoldható. Én ezt a folyamatot élvezem, hasonlóan, mint nyaraláskor az odavezető utat; szeretek a kávéval szöszmötölni és kézzel készíteni az elejétől a végéig. De nem vagyunk egyformák, mások a preferenciáink/becsípődéseink, és jól van ez így. Nyilván én meg másba nem tennék annyi energiát, mint itt sokan mások.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.