Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

addikt

válasz biker #1155 üzenetére

En vegig ittam a teljes skalat. Dolce gustonk majd 5 honapig volt Nespressonk meg kozel egy evig.
    Tenyleg nem rossz, de tudjuk jol, h a korte meg az alma azert egeszen mas hiaba gyumolcs mindketto ;)
    Persze ez is mint minden viszonyitas kerdese. A senseohoz kepest lenyegesen jobb meg a muterek Tschiboja is, bar nincs olyan jo (es draga ;] ) mint a Nespresso.
    Mikor megvettunk az automata gepet ajnadekba kaptunk hozza egy Illy szettet. Orultem mint majom a farkanak...
    Utanna olvasgatva a forumokat kulonbozo weboldalakat ratalaltam par igeretes kavera, Rendeltem azthiszem egyszerre 5 vagy 6 kolonbozot es akkor vilagosodtam meg, h az Illy seho sincs azokhoz kepest pedig arban nincs olyan nagykulonbseg... sot!
    A kollegak tobben isznak Brikkaval ami nekem ugyszinten nem jott be hiaba probalkoztam. Mas orles, mas kave, kisebb tuz, megis keseru volt igy gyorsan visszacsereltem.

Osszesegeben elmondhato szerintem, h a "lustaknak" ill akik nem akarnak egyszerrre nagy osszeget belolni egy ilyen kaveprojektbe azoknak igenis alternativa lehet a kapszulas kavefozo, de aki ivott mar kavet frissen orolt esetleg frissen porkolt es frissen orolt kavebol az azert csalodni fog..

Ez mind szemelyes velemeny az elmult bo 2ev sajat tapasztalatabol. Ennyi es nem tobb.

Új hozzászólás Aktív témák