Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Korábban szóba hoztam, hogy a kávégépem nagy vízhozamának "kivédésére" a szűrőtartóba egy filter papírt helyezek. Akkor kivágó szerszámról is említés történt. Ezért hozom fel ismét, mert végül is ennek legyártására nem került sor, van egy egyszerűbb módszer kész aeropress filterpapír használatára. (A vízhozamot sikerült visszább venni, tehát emiatt már nincs szükség a szűrőpapírra, de én mégis használom, mert számomra komoly előny, hogy így a kávégépbe gyakorlatilag semmi kávés víz nem folyik vissza a csapolás során. Tehát a nehezebben tisztítható gépbelsőt jelentősen kíméli ez a módszer.)
A megoldás pedig az lett, hogy az egyébként átmérőben túlméretes aeropress papírt benedvesítem, és egy leskalpolt szűrő fenekével tolom a kávépogácsára. Egy mozdulat, és tök jól zár a széleken.
(A szétvágott szűrő palástja meg hibátlan tölcsér, ha valaki a szűrőbe darál közvetlenül.)

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- Borderlands 4
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest