Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• general

addikt

Parci, nem lovalltam bele magam, csak:

Én nem reklámozom, se nem erőltetem a Lelitet. Semleges user vagyok. :) Egyszerűen árban és tudásban ajánlott azoknak, akik nem tolnak a kezdő szettbe félmillát. Vagy nincs igazam? :) Mi a gond a Lelittel szerintetek? Tényleg érdekel. Én azért vettem, mert 90-ért megkaptam kiváló állapotban egy Iberital örlővel együtt. Kezdő szett. GC-t nem akartam, mert alu bojlert nem fogok venni. Nincs itthon semmilyen vízszűrő cuccom és nincs is lehetőségem beépíteni sajnos.

Tényleg nem fogok vitázni semmi ilyesmiről, de azt meg nektek kell belátni, hogy ez egy nyitott fórum, bárki betévedhet, (vagy csináljatok magatoknak zárt topikot valahol, teljesen oké), és néhányan pont úgy és olyan látványosan fújnak Szegedre, ami már ellenszenvet válthat ki és nem szimpatikus. Pedig ez a topik kifejezetten szimpi, érdekes, informális és többnyire segítőkész. ;]
    Én rohadtul nem pártolom egyik forgalmazót/gyártó/pörkölőt sem, nem érdekel, van jobb dolgom. A hülyeséget én sem bírom, találkoztam és beszéltem is az úrral kétszer, menekülök, nem volt életem élménye. (tudom, hogy olvassa, nem érdekel) De a biznisze nem rossz, nekem helyben van, eddig nem volt gondom velük, nincs bajom vele. (a vásárlással) Ennyi. Pont. Csak ez az erőteljes közutálat néha elég idegesítő, bár tőlem aztán hajrá, ha titeket szórakoztat. :) De az, hogy egy komplett brand "tiltólistás" legyen valaki miatt, az azért gyermeteg. :) Nem vagyok régi/hardcore kávés, de nem látom, miért lennének rosszak a Lelit cuccok. Szóval tényleg érdekel, egyszerűen informálisan, miért nem ajánlott! ;) Elő-előbukkan mindig valaki, akinek Lelit gépe van, de szinte azt érezni, félve mondja ki a márka nevét. :D Vicc.

Mellesleg nyugodatn lehet velem is kultúráltan vitázni, úgy, ami előre visz, azt szeretem, mert csak tanulok belőle! ;)

szerk: annál meg aztán nincs gyermetegebb, hogy e3-ban beszélsz olyanról, aki jelen van. :D

Új hozzászólás Aktív témák