- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Ma Etióp nap van. Egyedül vagyok az irodában, de gondolom látszik: feltalálom magam. A saját Settem is felpattintottam a pultra, de viszem ma haza, bejáratom kicsit a késeket, mielőtt birtokba veszem

Roastopus Starfish filter pöri: már a felöntésnél olyan gyümölcsorgia áradt belőle, hogy alig vártam a kóstolást. 18/300-at csináltam, C40 22-es álláson. A szőlőt határozottan érzem, az ízjegyek elolvasása után a barackot is simán bele tudom képzelni
Ezzel fogok még játszani, szerintem van még benne komplexitás. Holnap a textilszűrővel szerintem jobb lesz. Számomra kedvesebb, mint a papír, bár azzal meg nincs annyi macera.
Kávékalmár Sidamo: az első korty olyan volt, mintha mézet innék, utána végig a cseresznye dominált (elkevertem a kávét). Ezt nagyon ajánlom mindenkinek, tényleg remek kávé. Baratzához nem nyúltam, 3 és C, ez a joker a Lelittel úgy nézem. 16 gramm befelé, a kifelét most nem néztem, ameddig szép volt, addig engedtem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest