Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Beszeltuk ezt Madwe-val igen, hogy szeretik interjukon a hobbi projekteket.

Amiket kineztem hogy foglalkozok vele Pythonozas mellett, az Linux + Bash, halozatos temat felfrissiteni (BSc-n volt ilyen), Git, Docker, AWS es AWS Lambda, Jenkins es/vagy Github Actions, Terraform, Kubernetes.
#40249 adrian14
Szerintem ha a fentiekkel foglalkozok egy ideig akkor lehet menne a felvetel.
#40250 buherton
Mondjuk MSc-t mindenkepp szeretnek, de mellette ezekkel is tudok foglalkozni. Illetve ugy gondolom hogy az infos MSc hasznosabb lenne mint egy Villany MSc.
Miert Go es nem Python pl.?Na viszont nem tudtam hogy ide is vannak certek, en amiket mar egy ideje kineztem hogy meg szeretnek csinalni az Net+, Sec+ meg CCNA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest