Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Jött egy új nagykutya egy svéd hátterű multihoz. A főnököm (line manager), főnökének (unit manager), a főnökének, a főnökének, a főnökéről van szó. Szóval, tényleg nagykutya. Amikor csatlakozott a multihoz, akkor érthetően és világosan fogalmazta meg, hogy új idők jönnek. Ennek részeként, minket is meglátogatott és lehetett vele csapat szinten külön meetinget is szervezni! A főnököm a látogatás alkalmára hagyta meg azt az új megoldás bemutatását - ami titokban készült, mert a svédek nem engedték volna - , amivel rövid időn belül le lehet cserélni azt a terméket, ami irreális pénzekbe került és a nagy kutya alatti manager támogatott. Ez a jó ember 1 éven belül elment tán nyugdíjba
, vagyis tényleg új idők jöttek.Egyébként egyetértek, de személy szerint azt gondolom, hogy nem ez a jellemző.
És én is valószínűleg szkeptikus lennék.Az egyik engineering managerem nem igazán vette jó néven, amikor ötleket vetettem fel, hogy hogyan működjön a csapat. A végén üvöltözött is velem, hogy a főnök és az van amit ő mond. Amíg meg nem kapta a kinevezését, addig látszódott a félelem a szemén, amikor meglátott.
#39715 emvy: személy szerint több magas beosztású embernél hiányoltam, hogy:
- miért nem nézi meg a csapatok retro feljegyzéseit?
- miért nem épít ki kapcsolatot 1-1 végeken dolgozó jómunkás emberrel, hogy valamennyire jó visszajelzést kaphasson?
- miért nem kérnek az alattuk lévőktől feedbacket?A Ciscos engineering managerem volt az eddigi - az én világképem szerinti - legjobb manager. A búcsú meetingen kért is feedbacket tőlem és el lehetett neki mondani a fejlesztendő dolgokat is. És elmondta, hogy kért volna hamarabbis, de úgy gondolja, hogy a pozíciójából adódóan nem kapna hiteles feedbacket és legalább ezt az alkalmat megragadja. Ezt senki nem csinálta korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, vagyis tényleg új idők jöttek.
És én is valószínűleg szkeptikus lennék.