Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton

őstag

válasz emvy #39712 üzenetére

Jött egy új nagykutya egy svéd hátterű multihoz. A főnököm (line manager), főnökének (unit manager), a főnökének, a főnökének, a főnökéről van szó. Szóval, tényleg nagykutya. Amikor csatlakozott a multihoz, akkor érthetően és világosan fogalmazta meg, hogy új idők jönnek. Ennek részeként, minket is meglátogatott és lehetett vele csapat szinten külön meetinget is szervezni! A főnököm a látogatás alkalmára hagyta meg azt az új megoldás bemutatását - ami titokban készült, mert a svédek nem engedték volna - , amivel rövid időn belül le lehet cserélni azt a terméket, ami irreális pénzekbe került és a nagy kutya alatti manager támogatott. Ez a jó ember 1 éven belül elment tán nyugdíjba :D, vagyis tényleg új idők jöttek.

Egyébként egyetértek, de személy szerint azt gondolom, hogy nem ez a jellemző. :( És én is valószínűleg szkeptikus lennék.

Az egyik engineering managerem nem igazán vette jó néven, amikor ötleket vetettem fel, hogy hogyan működjön a csapat. A végén üvöltözött is velem, hogy a főnök és az van amit ő mond. Amíg meg nem kapta a kinevezését, addig látszódott a félelem a szemén, amikor meglátott. ;]

#39715 emvy: személy szerint több magas beosztású embernél hiányoltam, hogy:
    - miért nem nézi meg a csapatok retro feljegyzéseit?
    - miért nem épít ki kapcsolatot 1-1 végeken dolgozó jómunkás emberrel, hogy valamennyire jó visszajelzést kaphasson?
    - miért nem kérnek az alattuk lévőktől feedbacket?

A Ciscos engineering managerem volt az eddigi - az én világképem szerinti - legjobb manager. A búcsú meetingen kért is feedbacket tőlem és el lehetett neki mondani a fejlesztendő dolgokat is. És elmondta, hogy kért volna hamarabbis, de úgy gondolja, hogy a pozíciójából adódóan nem kapna hiteles feedbacket és legalább ezt az alkalmat megragadja. Ezt senki nem csinálta korábban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés