Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladocuccaim
tag
Nem akarom doxxolni magam, xy mérnök diplomám van, és nálunk a szoftos része több féléven áz ment heti sok órában, és államvizsga tárgyak is voltak ezek. A tech része meg nyilván többi tárgyból volt valamilyen szinten.
Ok, magyarul self learning mukodik, es utana junior pozi. Az egy hetes tanfolyamokon szerintem semmit nem lehet ertelmesen megtanulni, ultem mar par ilyenen. Magyar egyetemre meg nem hiszem hogy beülnék a tölteléktárgyak sűrűjébe bohóckodni. Megnézem, hogy magamtól érdekel-e eléggé, de nyilván nem egy jó perspektíva, hogy évek múlva is kevesebbet keresnék, mint most.
Most megnéztem egy nke mintatantervet, elég komolytalan, nesze semmi fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest