Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Vision #37357 üzenetére

Elkeserítő de ezekből nem vég nélküli küszködés a dolog. Van hónap végén is tej a hütőben.

Nem neked címezve:
    Sokaknak egyszer-kétszer ki kéne mennie oda ahova pl tegnap ami egy jobban futó megyeszékhely munkás 10emelettes panel játszójára ahova kislányom oviba jár. Itt 250K netto lehet a median. Általános, hogy az alacsonyabb fizetés elmegy albi/lakástörleszt+rezsire a magasabb északai műszak/túlórás 300Kból élnek. Olyan nyomor van amit a szubkultúrá"nk"ból el se tudunk képzelni. Nem tudom értelmezni. A nyaralás amit a gyerekeknek akarnak adni az hogy vonattal le tudnak menni 3-4* a Balatonra (60km). Most nagyon sporolnak mert tönkrement a mosógép és a kádban mosnak. 4éves kislány nagyon biciklit szeretne a köv hónapban ha jön a fizu meg veszi az ismerősét 12.000Ftért. Most nem lehet mert akkor nem esznek.
    És emberi tragédiák sorozata. Amikor kislányom ovistársának apukája mondja, hogy fájdalomcsillapítóval él rákos de bejár dolgozni amíg lehet és mi lesz ha 2-6hónap múlva meghal a kislányával... b*meg az összenyom, depressziós leszek.... aztán itthon egyszer csak átcsap egy de jó nekem az életem ebből az "elkeserítő" enloyds/hays akármi alapján.

Nem neked címezve. Baromi szubkultúrában "élünk".

Új hozzászólás Aktív témák