Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#34914) Qtya123 válasza ricshard444 (#34902) üzenetére


Qtya123
őstag

Az azért elég durva, hogy hétvégén is dolgozni kell és nettó 250. Továbbá amit írsz, hogy máshol meg 220 az ajánlat.

Nem is értem, mert rokon szintén egy munkaerő piac tekintetében erősen elmaradott helyen él (Komló) és pincérként kb 350-400 között keres, jattól függően. Vagy reggel 6tol van 14ig, vagy 14től 22ig. Tehát 8 óra. Heti átlag 5 nap, néha 6.

Amúgy sajnos több pénz és jóval nagyobb választék elsősorban Budapesten van, mi is itt közöttünk ki. Mondjunk én szeretem. De ugye azt is mérlegelni kell, ha albérletbe mész, akkori annyi lejön a magasabb bérből. De előrelépés is több van. Azt is figyelembe kell venni, hogy rossz munkahelyekkel rendelkező környékén sokszor a tanulás sem ad akkora előrelépést, költözni kell. Mert sokszor van az, hogy ilyen helyeken annyi történik, hogy hiába tanultál valamint, annyi lesz, hogy 250 helyett 300at adnak. És manapság már az is harmatos.

Amúgy nem tudom van-e család, saját ingatlan, stb... Ezek sok dolgot befolyásolnak. Ha van idő tanulni a jelenlegi helyeden, az jó. Ha nincs, akkor másik megoldás kell. De egy biztos, lépned kell, mert 30 éves vagy. Repül az idő és visszafelé mész egzisztenciálisan. Nem lehet sokáig ezt elhúzni, mert elmegy az időd.

Nekem ha se kutyám, se macskám nem lenne és tanulni sem lenne idő, akkor biztosan külföldön keresnék munkát, vagy kamionoznék, ha ebben a helyzetben lennék.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.