Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amellett, hogy mindannyian jogos érveket említettetek, én részben olyan esetre is gondoltam, amik esetén a felfutott cég tulajdonosa alkalmaz valakit a különféle munkák elvégzésére, ő pedig ül a babérokon. Ezzel a fejlődés üteme fennáll. Ugye itt olyan esetről van szó, ahol a cég már nevet szerzett magának, és lehet, hogy nem nyújt jobb minőségű szolgáltatást, mint mások, de népszerűbb, mint a konkurencia, már van egy stabil kialakított ügyfélköre, marketingje, minden, ahonnan garantált a bevételi forrás, ha nem rontja el. Másfelől pedig egyes fejlesztéseket pont azért tud véghez vinni, mert már van tőkéje, be tud fektetni.
De ezek nagyon hipotetikus esetek, mivel mint mondtam, nem szoktam látni lustuló vezetőt. De abszolút el tudom képzelni, hogy működhet. Nem arról van szó, hogy 20-30 év alatt semmit nem dolgozik már rajta, hanem heti 60 óra helyett 20-at, az pedig elég lehet a fejlődések követésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 MAX 18CPU/32GPU 36GB/2TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest