Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Full off leszek, de én kis faluból BME-t élvonalban végezve úgy éreztem sokáig, hogy az ált. iskolás haverok azért valamelyest tompább kések és persze az eredményeink is eltérőek voltak. Aztán 4-5 évvel egyetem után többször találkoztunk és pár óra activity után az volt a benyomásom, hogy a különbségek nagyon minimálisak és mindenki iszonyú kreatív, ügyes, érdekes gondolkozású ember lett. Viszont amit nagyon sajnálok, hogy kivétel nélkül mindegyikük keményen küzd egy normális életszínvonalért és rengeteg plusz munkát kell vállalniuk, ami totál kihat az egészségükre, testükre, mentális állapotukra. Sajnos vidéken ez a magyar valóság, legalábbis én így tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest