Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#34099) Qtya123 válasza rasotamas (#34098) üzenetére


Qtya123
őstag

Nincs ilyen nyilvántartás, kicsekkolás stb...
A karácsonynak nincs ráhatása erre a termékköre, ami leginkább itt forog. Nem 10. ker és nem a kínaiakat értettem Ázsia alatt. A cég nem a kínai iránnyal foglalkozik elsősorban. Nem a kínából rendelt gumimatrac, meg elektromos kütyü a fő profil ami mozog, de konkrétumot nem szeretnék írni.

A Tankcsapdás idézet jó, nem is emlékszem arra a számra. :DDD Végül is van benne igazság. A régi cégemnél van egy srác, aki egy tök normális és lelkiismeretes ember, de kb a legrosszabb részen dolgozik, több, mint 1 óra bejárással, nagyon stresszes melót, nem olyan jó pénzért. Mondtam neki többször is, hogy jöjjön át egy másik részlegre, be tudom ajánlani, tárt karokkal várják, tök jó hozzáállása van, ilyen emberek kellene oda, 20 percre lenne a lakhelyétől. Mondta, hogy hú háá, nem, nem akarom megszívatni a kollégákat, hogy lelépek és több melójuk lesz.
Mondtam neki, hogy figyelj, sokat melózol, nagyon messzire jársz be, stb... Miért nem váltasz, miért elég ez? Azt mondta, hogy azért nem üti át az ingerküszöbét a sz@r, mert előtte olyan lehúzós, bért ki nem fizetős, bélkitaposós helyeken dolgozott kuli munkát, hogy neki már ez is jó.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.