Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz sakal83 #33100 üzenetére

"Az aglo meg egy marhasag :) a 90%a hosszutavon maga a halál :)"

Nem laktam aggloban és gyerek sincs, akit logisztikázni kell. Annyi az agglo tapasztalatom, hogy heti, kétheti szinten különböző időpontokban megfordulok a Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Tököl, Halásztelek, Szigethalom alkotta környéken. És amikor arra járok, mindig megkérdezem magamtól, hogy vajon hogyan lehet bírni azt, hogy naponta beingáznak autóval Budapestre és vissza?

Reggel 06:30-kor már áll sokszor a dugó, az igazi móka meg mikor délután 16:00-tól 18:00-ig visszafelé áll a dugó és a műút feléig áll a sor, mert a körforgókon annyi autó megy át, hogy belassul az egész. Mondjuk az a durva, hogy egy random kisebb dugó ezen a részen ki tud alakulni simán mondjuk délelőtt 11-kor is...
    Vagy ahogy tegnap is jöttem az M0-án a Deák Ferenc hídon és 18 órakor a Halásztelek felé vezető lehajtón a híd végéig volt az araszoló sor.

Ilyenkor mindig elgondolom, hogy biztosan van egy csomó ember, akiknek az a napja, hogy reggel 05:30-kor felkel, 06:30-kor autóba ül, hogy beérjen 8-ra a fővárosi munkahelyére, majd 17:30-18 órakor még ott áll a dugóban, tehát lesz simán 18:30, mire hazaér. Mondja már meg valaki, aki esetleg érintett ebben, hogy ezt miképp lehet kibírni idegösszeomlás nélkül?
    Bakker, hozzávetőlegesen 06:30-18:30-ig nincs otthon az ember. Nyilván máshogy vagyunk bekötve, de nekem ilyen etapok után aztán lehetne akármilyen csilli-villi a ház+kert kombó, egyszerűen nem tudnám élvezni. Lehet mondani, hogy hú hétvégén a feltöltődés a kertben, de nekem ez olyan, hogy pont az a dolog, amely adja a feltöltődést, egyben az okozza a stresszfaktorom 3/4 részét, mert olyan lokáción van, hogy szénné szívat a dugókkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés