Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
csakegymunka #31516 üzenetére
Szia!
Az, hogy ez jó ajánlat vagy sem, azt neked kell eldöntened, a mostani fizetésed alapján, én contractor pozira akkor váltanék, ha az alkalmazotti juttatásokhoz képest benne van legalább +30%. (bónuszt, fizetett szabadságot, céges autót, mindent számolj bele,mert contractorként csak a day rate van.)A contractor meló rizikósabb, azokat építik le először (mert olcsóbb megszabadulni tőlük), ami egy mostani gazdasági környezetben azért para lehet. Simán lehet, hogy valami belga contractor cégen keresztül akarnak majd alkalmazni, és ha az összerúgja a port a céggel, akkor mész te is a levesbe, hiába volt jó a munkád. (Láttam már ilyet sajnos)
A belga rendszer azért nem rossz ilyen szempontból.
Alkalmazottként több juttatást kapsz, szabi/betegség mind olyan, mintha 0 pénzt keresnél azokon a napokon.
Kb. 30% adóval számolhatsz, könyvelő mindenképp kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest