Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Nem hülyék, igénytelenek. Én is elolvastam sok mindent az ottani helyzetről, hogy megértsem. Ahogy régen papnak meg katonának adták a gyereket, most a programozó az egyetlen lehetőség a kitörésre a szegénységből. A baj az, hogy 1. nincs elég egyetemi kapacitás, ezért a legtöbbjük gyorstalpalón végez (itthon is ez felé tartunk amúgy) 2. nem karrierként tekint a programozásra, hanem letudandó ugródeszkaként valami jobb felé, ezért nem is igyekszik fejleszteni magát. Ehhez jön még a Tata, Cognizant és társai szélhámoskodása a shadowinggal meg a hamis CV-kkel (ezt is láttam már itthon is) és kész a baj. Állítólag aki már az USA-ban végzett vagy a karrierje során oda eljutott, az jobb. Na ezt viszont nem látom. Vagy valahogy az én cégemnek onnan is sikerült összeszednie a gyengébbeket.
De a cégem is hibás, hogy nem alakít ki megfelelő védelmi rendszert code review-k, tesztlefedettség formájában, hanem a sikert abban méri, hogy hány projekt készült el idén darabra. Ez már globális cégkultúra probléma, amit nem én, a kis fogaskerék fogok megoldani. Nekem két lehetőségem van: nyelek vagy távozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest