Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
Van checkstyle, Sonarqube beépítve a buildbe, kiírnak párezer hibát, senkit nem érdekel. Unit teszt nincs. Code review-t nem tudják, hogy kell. Múltkor nem bírtam már nézni két dátum összehasonlítását 30 sorban (egyesével kiszedte napot, órát, percet és hasonlítgatta, ráadásul hibásan), kicseréltem egy kétsoros kódra. Mondom az eredeti elkövetőnek, hogy nézze azért meg, mert 3 hete vagyok itt, nem ismerem a rendszert, amit én hibának nézek, az akár szándékos is lehet. Hát ő nem tudja a GitLab-ban azt az összehasonlító izét olvasni, biztos jó, mergeljük be, majd elszáll ha rossz. De ha megnézed a Linkedin profilját, akkor ő a programozóisten.
Minden nap elcsodálkozom, hogy mitől működik még a cég. Egyszer már voltam ilyen helyen, ahol kitalálták, hogy a magyar túl drága, ott tényleg hajszálon múlott, hogy nem ment végleg csődbe a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest