- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyébként nem feltétlenül csak az indiaiakra gondoltam (bár ott vannak kb a legtöbben), hanem úgy általában véve az olcsóbb munkaerővel rendelkező országokra és a nyugati cégeknek a velük való kapcsolat áthidalására, ami szerintem rohamosan javul évről-évre. Valószínűleg ez magyarázhatja az előbb említett indiai salary boomot is. Budapesten érzékelhető volt egy kicsit hasonló.
Tehát ha ez a tendencia folytatódik, én látok rá esélyt, hogy elértéktelenednek a kihelyezhető munkák és csak az fog jól fizetni, ami nem helyezhető ki.
Vagy ha nem is elértéktelenednek, de valamilyen mértékben kiegyenlítődik, tehát egy nyugati országban egyre kevesebbet fognak adni érte, az olcsó munkaerővel rendelkező országban pedig többet, azaz egyre közelebb kerülnek egymáshoz (de sosem fognak találkozni a kettő között).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest