Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Revolit
üzenetére
Valoban siman van atfedes senior devekkel, sot en ugy erzem, hogy extra tudasnal siman tobbet is lehet leakasztani dev-kent, de ez szerintem normalis.
Van par alap lejart AWS cert, illetve AZ-104, 204 valamint folyamatban AZ-400 es AZ-305 (ha erot veszek magamon es szanok ra par orat
). Ami szerintem erdekesebb volt nekik, hogy 3 eve csak Azure-ra tervezek es pakolok ossze megoldasokat cloud native es hybrid kornyezetben. Havi szinten ugy 30-$40.000 dollar megy el a subscriptionokre a kezem alatt. Amennyire a piacon ereztem a nagyobb cegek nyilvan Azure iranyba mennek, viszont szakember AWS-hez van.#24824 D@ve89: Igy igy! 2 ev ilyen tapasztalat es maris tobbet fog erni mint a diploma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ami szerintem erdekesebb volt nekik, hogy 3 eve csak Azure-ra tervezek es pakolok ossze megoldasokat cloud native es hybrid kornyezetben. Havi szinten ugy 30-$40.000 dollar megy el a subscriptionokre a kezem alatt. Amennyire a piacon ereztem a nagyobb cegek nyilvan Azure iranyba mennek, viszont szakember AWS-hez van.