Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Nem úgy kontraktor, hanem én végülis alkalmazott vagyok és a cég rak ki kontraktorként, de végülis a rendszer az.
Én elvileg fix bérben vagyok, nincsen prémium nagyon meg ilyenek, cserébe egész jó az alap, a területhez képest.
(ahova bedolgozom külsősként ott át akartak venni, de sajnos kiderült, hogy az itteni főnököm főnöke keres annyit, mint én most, szóval még azt sem tudják megadni, amit most keresek (csávó arca mikor 15 éve ott van, 40 ember alatta és kibukott belőle, hogy Ő nem keres annyit, mint amit kérek...)).Ennek ellenére volt prémium decemberben, és belengették, hogy lesz még bónusz tavasszal. Kaptam emelést tavaly nyár végén (~10%), és azt mondták, hogy tavasszal megint kapok (mindenki).
Konkrétum még nincsen, de elvileg már kidolgozás alatt van és áprilisig megtörténik.Gyanítom, hogy a háttérben durván mennek fel az árak. Korábban (2020) tudtam, hogy mennyiért rakott ki a cég és abból már a mostani béremet ki sem tudná fizetni. Most meg éven belül másodszor fog emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest