- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
szabi325
üzenetére
Ez egy picit nyakatekert, a valóságban gondolom ez a jellemzőbb:
- Kapsz ajánlatot, meg határidőt, hogy meddig szeretnének választ.
- Ezzel odamész a főnöködhöz és megbeszéled vele, hogy miért akarsz elmenni, van-e olyan tényező, amivel esetén maradnál.
- Nem sokkal később kiderül, hogy ha a pénz miatt mennél, azon van-e elegendő mozgástér az eredeti helyeden.
- Ezután eldöntöd, hogy mit kezdesz ezzel az információval. Nyilván ahonnan van az ajánlatod, ott tudsz beszélni arról, hogy mi történt a munkahelyeden. Erre ők mondhatják azt, hogy sajnáljuk, de oké, vagy mondhatják azt, hogy és ha esetleg ez, vagy az, vagy amaz van, akkor igent mondanál-e.
- Aztán akár innen lehet a második ponttól is folytatni akár. Vagy meghozni a végleges döntést.Nyilván persze amíg nem írtál alá szerződést, megvan az esélye, hogy beesel a két szék közé, de azért ez eléggé minimális. Egyébként még ha aláírod, jogilag talán az sem problémás, mert a próbaidő alatt bármikor indoklás alatt felmondhatsz. De ebben nem vagyok biztos. De ha már aláírok valamit, én ahhoz szeretem magam tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vallás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tápos kibeszélő offtopik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest