- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Érdemes erről tájékozódni előre. Amikor a mostani ajánlatomat elfogadtam, akkor nem nagyon törődtem azzal, hogy mi lesz a fizetéssel hosszú távon. Olyan összegre bólintottam rá, ami nekem legalább 3 évig emelés nélkül is megnyugtató kell, hogy legyen. Pici emelést kaptam rá így is, de messze nem annyit, mint az infláció lenne, de elégedett vagyok így is. Ha nem kaptam volna most semmit, akkor se lett volna nagyon rossz a szájízem. (Egyébként a kiadásaim a pandémia miatt meg gyakorlatilag nulla közelébe mentek le. Fogtam, aztán hazaköltöztem. Persze ez nem marad így örökre, de az, hogy gyakorlatilag bárhonnan csinálhatja a HO-t az ember, megnyit kapukat költség-csökkentési lehetőségekre. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest