Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Számomra ez inkább azt jelenti h azokat nem szívesen veszik fel akik ha belefutnak egy hibába akkor jobb esetben max felvesznek egy ticketet h majd valaki oldja meg rosszabb esetben meg semmit se csinálnak. Az ilyenektől én is ki vagyok. You found it you solve it, ez nálunk is alapvetés legyen az bugfix vagy hiányzó feature implementáció. Nem feltétlen gondolom h ez bármennyire is korrelál azzal h mennyi bug van az adott rendszerben, inkább mentalitás kérdése.
lehet erre mondani h dehát kinek van erre ideje, miközben így sokkal több időt spórolsz a kód fejlesztésével mintha ticketeket irogatnál s backlogba süllyesztenéd majd azt trimmelgetnétek prioznátok stb. Max a végén csinálsz egy ticketet s le is zárod.
nyolván ha nagyobb a hiba scopeja stb akkor lehet ticketelni priozni stb, de a legtöbb azért általában fél óra alatt bőven megvan.
s szvsz pont olyan helyeken megy ez rendesen ahol normális po-k, deadlineok vannak s mérsékelt a bugok számossága is, pont az elöbbiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest