- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
tag
válasz
Drizzt
üzenetére
"Nyilván nagyon. De senki nem tart vissza, hogy megkérdezd az elején, hogy hány kör lesz és azt mondják 4, akkor eldöntsd, hogy:
- Így is érdekel-e a munka, vagy nem."hát ez egy romantikus elképzelés, de azon a piacon, ahol a hirdetések 95%-a ennyi körből áll (vagy mondjuk "csak" háromból), relatíve elég kis játéktered van önérzeteskedni. ha nem tetszik ez a piac/ország, nem muszáj itt próbálkozni, lesz a helyedre húszezer másik jelentkező a következő fél órában.
""én most épp az angoloknál próbálkozom": pont ez a lényegi különbség. Én nem próbálkozom sehol. Nálam próbálkoznak. Valahogy fel kellene kelteniük az érdeklődésem tehát, főleg ha interjú körökre akarnak vinni. Ez pedig nagyon nem szokott menni. Írnak egy levelet, leírják a pozíciót, tech stacket, meg mostanában a fizetési sávot."
jaaa, ez nem próbálkozás, no offense
ilyenből én körülbelül 15-öt kapok naponta. ez marha messze van attól, h be is hívjanak, és át is menj minden szűrön.nem tartozik szorosan a történethez, de én egyébként éppen most írtam alá egy rövid projektre, ők kerestek meg, csak 2 kör volt (ráadásul a második elég laza). ugyanakkor teljesen világos, h ez csak egy néhány hónapig tartó meló aztán szélnek eresztenek, és ráadásul nem is fizetnek jól. ilyet is ki lehet fogni, és akkor megspórolod a sok kört, de tisztában kell lenni vele, h rövid időn belül ismét munka után kell nézni. h miért vállaltam el? egyrészt dolgozhatok számomra új dolgokkal, amikre most elég nagy érdeklődést látok a piacon, és eddig nem volt alkalmam dolgozni velük, másrészt meg pár hete véget ért az utolsó munkám, és nem akarok tovább tartalékokból élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyenből én körülbelül 15-öt kapok naponta. ez marha messze van attól, h be is hívjanak, és át is menj minden szűrön.