Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz tboy93 #14357 üzenetére

Mondjuk sokat elarul, hogy igy gondolkodsz a dologrol.

Nem, ez semmit nem árul el rólam. Ez pontosan annyit jelent, hogy te és én másképp gondolkodunk, ugyanarról a témáról. Valószínűleg azért lehet, mert eltérő háttérrel rendelkezünk és eltérő dolgokat tapasztaltunk meg. Az egész hozzászólás szóhasználatából és a végén az odamondásból egy erős sértettséget érzek. Pedig semmi ilyesmit nem akartam. Te itt kihegyezed a dolgot a javakra. Nem a kocsi, meg tv amit a gyerek segge alá kell tolni. A lehetőség egy jobbra...az a fontos.
    Továbbra is azt gondolom, hogy a ha gyerekem van, akkor nekem már ő(k) és a feleségem a fő családom, az ő érdekeiket kell néznem. Mindenki más rovására...akár a sajátoméra is.
    De ez a "mi a jó a gyereknek" kicsit már átcsap a gyereknevelés témakörébe...az meg már egy másik dimenzió innen. Viszont ott elég könnyen megkapnám, hogy mit értek én ehhez, nincs is gyerekem. Honnan tudnám mi szolgálja az érdekeit... Azt biztosan tudom mi nem válik a javára, mert a környezetemben baby boom van az elmúlt pár évben, és van amit látok a saját szememmel, van amit meg megosztanak mint "élményt"... Ahogy mondani szoktam, minden jó valamire. Ha másra nem elrettentő példának.

Új hozzászólás Aktív témák