Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Ironizer
üzenetére
De volt. En tanacsot adtam neki, peldaul hogy ezert meg azert a teljesitmenyeert en ugy latom nyugodtan kerhetne fizu emelest. De meg veletlenul sem azert, mert xy annyit keres... szerintem ehhez nem kell diploma, hogy tudja az ember, ilyennel soha nem megyunk fizuemelesert. Eleg sok oka van, nem csak az, hogy altalaban eleve nem szabad kibeszelni munkaszerzodes szerint.
Szoval, elmondtam en hogy latom, es en mit tennek a helyeben. Megkoszonte, azota is joban vagyunk es osszejarunk neha, pedig mar nem vagyunk kollegak. (Azert nem altalanos, hogy miutan elmegy valaki megmaradjon a "banda" ).
Nem szeretem en se elmondani a fizum, pontosan emiatt. Nem hianyzik, hogy irigyek legyenek az emberek. (Holott szerintem nem csak egy szamon mulik, hogy mennyire erdemes irigynek lenni, de ez mar mas kerdes). De ha valaki elmondja, nyilvan en is viszonzom a bizalmat. Szerencsere meg sosem volt ebbol problema, legalabb is ugy gondolom, hogy nem volt
Mint emlitettem, nem is minden kollegaval beszelem meg, csak akivel mar kiepitettem egy kozelebbi ismerettseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint emlitettem, nem is minden kollegaval beszelem meg, csak akivel mar kiepitettem egy kozelebbi ismerettseget.