Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Figyi, en amiota az eszemet tudom, multinal dolgoztam. Csak piacvezetoknel. Ilyet egyiknel sem lattam soha, pedig kivalasztoi, interjuztatoi szerepben is ultem joideig.
Sehol nem volt olyan mint a hentesnel, hogy kersz egy kilo hust, 2.5kg lett, maradhat?
Ponthogy a multinal vannak a legjobban bekorlatozva ezek a dolgok, policy, szabalyzat illetve kollektiv szerzodes es tarsasagiranyitasi doksik alapjan. Direkt azert, hogy ne engedjek az egyenieskedest, mert ha egy multinal van X db egyenieskedes, akkor mar eleg szepen megugrik az operativ koltseg, es azt felfele - epp hogy multis korokben - de nagyon nem szeretik....
Lehet ilyen eset, de hogy nem egy klasszik ertelemben vett multinal, az is ziher, mert akkor meg a tarsasagiranyitas nem tart ezen a szinten (ergo nem is igazan multi ceg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest