Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
htomi85
üzenetére
Szerintem a kummantás nem szerződésfüggő, hanem munkahelyfüggő. Vannak olyan helyek, ahol el kell számolni minden perceddel, mind1, hogy vállalkozó vagy munkavállaló vagy. És vannak olyan helyek, ahol hagynak netezgetni napokat. Én azt tartom jónak, ahol nem az a cél hogy bent ülj 8 órát hanem hogy elvégezd határidőre a feladatot. Most is ilyen helyen vagyok külsősként. Ha 3 óra alatt tudom elvégezni a 8 órás feladatot, akkor a maradék 5 órával azt teszek amit szeretnék, viszont így benne van a pakliban, hogyha kiesik egy csontváz a szekrényből, akkor a privát időmből áldozok. Ez ugye egy munkavállalónál azért ez másabb, ott eldobod a ceruzát fél 5 kor vagy fél 6 kor vagy ami az adott helyen szokásos, de nem fogsz éjjelente a feladatokról és határidőkről álmodni. Mindennek van előnye és hátránya is.
Én azt utálom (külsősként melózok), hogy a belsősők úgy vannak vele hogy én biztos kétszer annyit keresek mint ők (ami nem igaz) ezért nekem kétszer annyit is illik teljesíteni, na ez kicsit idegesítő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest