Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• H A M M E R

csendes tag

válasz htomi85 #11189 üzenetére

Szerintem a kummantás nem szerződésfüggő, hanem munkahelyfüggő. Vannak olyan helyek, ahol el kell számolni minden perceddel, mind1, hogy vállalkozó vagy munkavállaló vagy. És vannak olyan helyek, ahol hagynak netezgetni napokat. Én azt tartom jónak, ahol nem az a cél hogy bent ülj 8 órát hanem hogy elvégezd határidőre a feladatot. Most is ilyen helyen vagyok külsősként. Ha 3 óra alatt tudom elvégezni a 8 órás feladatot, akkor a maradék 5 órával azt teszek amit szeretnék, viszont így benne van a pakliban, hogyha kiesik egy csontváz a szekrényből, akkor a privát időmből áldozok. Ez ugye egy munkavállalónál azért ez másabb, ott eldobod a ceruzát fél 5 kor vagy fél 6 kor vagy ami az adott helyen szokásos, de nem fogsz éjjelente a feladatokról és határidőkről álmodni. Mindennek van előnye és hátránya is.
    Én azt utálom (külsősként melózok), hogy a belsősők úgy vannak vele hogy én biztos kétszer annyit keresek mint ők (ami nem igaz) ezért nekem kétszer annyit is illik teljesíteni, na ez kicsit idegesítő tud lenni.:)

Új hozzászólás Aktív témák