Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
november
üzenetére
1. Nagyon tartós, fém ház, jó kijelző bevonat, nem tudom, hogy GG vagy zafír, de lényegtelen, mert nagyon jó.
2. Ha nem volt iOS-szed, akkor nem tudod, hogy milyen a jó üzemidő. :4 óra intenzív használat után, a hátlap kézmeleg és olyan 75%-os az akks (100%-ról számolva)i.
3. Nem igaz, több és minőségibb app van, mint bármelyik másik platformra, mindhárom van. Ingyenes app is rengeteg, nem számoltam, de ami "ott" ingyenes az általában "itt" is.
4. Felhő, SMB működik, nem kell közvetlenül, kábellel a géphez csatlakozni. Amúgy nem körülményes úgy sem, iTunes a barátod.
5. Vannak Airplay lehetőségek ill. kábelest nem próbáltam, még soha nem jutott eszembe, hogy monitorra csatlakoztassam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs