Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berci77

tag

válasz MLA #49192 üzenetére

Nem, tényleg ne felejtsük el, a Pencil több, mint 3x annyiba kerül (ezt nyilván mindenki meg tudja nézni, és tud mérlegelni, ezért nem hangsúlyoztam). Éppen ezért vettem először még a 9-es iPad-hez az ESR-t. Aztán elegem lett abból, hogy jegyzetelek egy értekezleten, majd mikor pár perc után ismét írnék vele már kikapcsolt, akkor tapicskolom a tetejét, nyilván nem kapcsol be, mert túl gyorsan nyomogatom (vagy lassan, vagy nem elég határozottan), ismét póbálkozom, ok, most bekapcsolt, lehet írni. Közben lemaradtam 2 mondatról. Nem mondom, hogy élhetetlen, de nekem most az iPad (A16)-hoz nem volt kérdés, hogy veszek egy Pencilt. Másnak meg lehet, hogy jobban bírják az idegei.
    Nem, nincs mód az iPad-en megnézni a %-os töltöttséget (mint a Pencilnél), csak 3 led jelzi, mondjuk nekem ez bőven elég volt, csak sajna ha már csak 1 led világított, akkor nem bírt ki egy jegyzetelősebb értekezletet, ezért ha merült 2 ledesre, már dugtam is töltőre, ahogy tudtam. Nem olyan elegánsan van megoldva a töltőcsatlakozó sem, mint a C-s Pencilnél, hanem csak egy pirinyó gumidugó védi a nyílást, kész csoda, hogy még nem hagytam el, mert nem adtak hozzá tartalékot.
    És még egy bosszantó dolog: míg töltőn volt, addig nem lehetett rendesen írni vele, szakadozott a vonalvezetés, kihagyott a ceruza. Ezt nem tudom hova tenni. A Pencilt még nem próbáltam töltés közben használni. Illetve van még egy szempont, de azt nem akarom ide a közösbe írni, privátban elmondom, ha érdekel.
    Tényleg azt gondolom, hogy jegyzetelni mindenképpen a Pencilt javasolnám, bármely alternatívát max eseti használatra.

Új hozzászólás Aktív témák