Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Sosem volt almás cuccom, most gondoltam, beszerzek egyet, mert kellene egy tablet. Könyvek ill. pdf-ek olvasására, rajzolgatásra van (androidos) e-ink tabletem, de böngészésre, olykor egy-egy videó megnézésére már kellene valami mozgékonyabb és színesebb. És, bár telefon esetében maradok az androidnál, nem bánnám, ha valamennyire megismerném az almás világot is.
Komolyabb feladatokra ott a pc, szóval ilyesmit nem kell tudnia. (Ezeket amúgy is jobban szeretem hagyományos méretű billentyűzettel és egérrel intézni egy bazinag monitoron.) Esetleg 1-2 játékot telepítenék rá, de ez sem létszükség. Ill. ha nincs kedvem elmászni a gépig, akkor talán pár filmet ezen néznék meg. De elsősorban böngészésre (+ némi Youtube) kellene, mikor már nincs kedvem vagy lehetőségem géphez ülni. Így nem kellene sem billentyűzet sem ceruza (bár ez még később esetleg).
A most megjelenő sima iPadra gondoltam, mert bár nyilván kompromisszumos modell, de almáék árképzését kissé túlzónak érzem, nem akarok kétszerannyit fizetni egy Air-ért. És nem is hiszem, hogy kihasználnám. És ismerkedésre is talán jobb lenne a sima. Max. a kévésbé tükröződő kijelző, ami tetszene, nem tudom, ez mennyire zavaró a sima ipad esetében. Zárt térben használnám, leginkább sötétben vagy legalábbis behúzott függönyöknél. Gondolom, azért ez sem lehet olyan rossz, legfeljebb nem olyan jó, mint a (sokkal) drágább modellek.
És újat szeretnék. tudom, hogy használtan is van, de én abban nem nagyon bízok, amit meg refurbished verzióban láttam, az nem volt sokkal olcsóbb egy ugyanolyan újnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest