Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
válasz
eldoble #47809 üzenetére
ha tényleg nem rajzol, és nem fontos a nyomásérzékenység akkor egy kínai cerka is jó hozzá és nem kell 40+e Ftos cerka vagy vannak egyéb márkás pl logitech ipad cerkák is kisebb aranyárban. Én az ipad-et nem használom jegyzetelésre, de szerintem van benne ilyen funkció. Nekem egy régebbi ipad 9-es modellem van és zbrush, nomad, procreate, dreams nagyon jól elfutnak rajta, szinte nem is értem hogy de megoldották. Egy air meg pro ettől sokkal erősebb. Elég sokáig támogatott os terén és nagyon szeretem. Nem apple fanként mondom, de a következő majdani tabletem is ipad lesz. Komolyabb 3d szobrászkodással, 2d animációval simán elboldogul.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest