Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Én már 1-2 éve egy ipad pro-ra szeretnék beruházni de megvárom az idei új modelleket. Bár amit rebesgetnek hogy 1500 dolcsitól fog indulni az elég ijesztô azért az oled miatt nem lehet duplája az ár. Hacsak az nem az ipad ultra ára lesz. Nekem van egy ipad mini 2 retinám mai napig jól műkszik. Nemrég kaptam rá az online képregény olvasásra ahhoz kéne egy 11 inches pro meg filmezés és játék főleg ha utazok meg itthon a 12,9-et kicsit nagynak találom a mini meg kicsi így a 11 marad. Ha futna rajta win van mac os akkor egy 11 pro maga lenne a tökéletesség számomra. 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest