Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amilo02
    aktív tag

Nálam költözés során sajnos 1 hónappal később kötötték be a netet így kénytelen voltam munka közben is iPhone-ról megosztani az internetet. 13 mini-m volt akkor és a 98%os battery health lement 87%-ra ezen időszak alatt valamint szörnyű volt használni, állandó megszakadások, sokszor nem is csatlakoztak rá az eszközök stb. Ilyen élmények után én is cellular modellt vettem és nagy ívben kerülöm a helyzeteket, ahol a telefonról kéne megosztani a netet.

Nem hinném, hogy az internetmegosztás húzta volna ennyire le az akkukapacitását a telefonodnak. Magamból tudok kiindulni: 2020 év végén vettem az iphone 12 telefonomat. Azóta! Vasárnapot és néhány szombatot kivéve napi 8 órán keresztül a notebookkal és az ipaddal van felváltva megosztva az internet. Rengeteg TB adat ment át rajta. Jelenleg 87%-os akkukapacitáson van a telefon! Szerintem ez kb. egy három éves telefon (ami sokat is van nyomkodva-használva) átlaga :)
    Hogy egy kis pro-kontra is legyen, nekem soha nem volt gondom az iphone to ipad internetmegosztással. Teljesen meglepődve olvasom ezeket a hozzászólásokat..

Új hozzászólás Aktív témák