Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feddel
    senior tag

miért a németet nézed? Európában a svájci árak a legjobbak, nézz körül apple.ch-n

tárhely sebesség pedig .... ha azt hiszed hogy számít valamit, akkor iszonyatosan tévúton jársz :)

két lehetőség van: vagy túl öreg vagy, vagy túl fiatal :D 1GB/s írási sebesség az mindenre elég

nem volt neked HDD merevlemezes géped? 90es születésű vagyok, csak 5 évet éltem HDD gépen, csak utána lett SSD-m, ami 2-300MB olvasás és 100-200MB írás volt másodpercenként és szélsebes volt rajta minden...

ne foglalkozz ilyen apró információmorzsákkal, mert a saját életedet keseríted meg!
    azzal foglalkozz hogy mennyi tárhelyre van szükséged és pénzed és vedd meg azt és kész is vagy!

Külső SSD-t akarok használni az iPad Air-hez. Van egy Samsung T7 ami kb 1000Mb/s, de néztem a T9-et az 2000 Mb/s. Akkor lényegében ha ezen keresztül szerkesztek fotókat LR-ban, lényegtelen melyikkel, csak abban jön ki a különbség, hogy a 32 GB adatot (egy memóriakártyányit) az egyik ~32, a másik ~16 másodperc alatt másol át megfelelő kábelekkel. Jó értelmeztem?
    Az Air 5 az 10 GB/s-t tud az USB 3.1 gen.2 szabványú portján, szóval rajta nem múlik ez esetben.

Új hozzászólás Aktív témák