Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodállak titeket, és ezt minden szarkazmus nélkül mondom
asztali gép esetében, az utolsó csepp véremig Windows-os vagyok, viszont mobileszközökben meg tetőtől talpig Apple fan: 15ProMax a napi telefonom, iPad Pro 12.9 a napi tabletem, utazásokra illetve autós navigációra pedig iPad Mini 6 ...
.... ezt csak azért mondom, hogy nem idegen tőlem egyik világ sem ... DE ha napi szinten használnom kellene egérrel és billentyűzettel az iPad Pro-t, akkor már nem használnám, mert kib.sztam volna az ablakon
Páromnak van saját iPad Pro 12.9-ese, csak neki van hozzá Apple Smart Keyboard-ja, van hozzá még Pencil 2 is, de az alapból kb a fiókban porosodik, amióta bármilyen BT egeret lehet párosítani: na és itt kezdődik a probléma, amikor néha megpróbálom komolyan venni, hogy használható ez az egész rendes munkára.
Gyári billentyűzettel és hozzá egérrel kb teljes értékű laptopként kellene viselkednie, de annyira idiótaság van benne, hogy egyszerűen minden olyan feladat, ami túlmutat az egyszerű internetböngészésen, vagy email küldésen, vagy szövegszerkesztésen KIIDEGEL... annyira bután/furcsán viselkedik számomra az egész. Egyszerűen egy teljes értékű tálca illetve egy 100%os ablakkezelés nélkül megőrülök tőle..
Komolyan hiszem azt, hogy az iPad arra való, amire Munkás István (Steve Jobs) kitalálta: tartalomfogyasztásra - és nem tartalom készítésre!
Én a sajátomat erre tartom: youtube, netezés, néha egy kis videóvagdosás, ha gyorsan össze akarok dobni valami mókásat.Ti hogyan bírjátok elvielni? Mit csináltok osztott képernyőn vele? Akku százalékotok milyen, hogy folyton töltőn van? macOSen Cocconut Batteryvel, vagy WIndows-on 3uTools-szal meg tudjátok nézni ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi