- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Ohh bizony teljesen más a nyomtatott szöveg feldolgozása, és ami olyan azt én is könyvből olvasom
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.
Viszont ma a tanulás már nem csak könyv + füzet. Nemértesz valamit, megnézel 2-3 tutoriált YT-n, 3D animálva meg amit el tudsz képzelni. Különböző forrásokból összevágni úgy ahogy neked jó. Plusz fileokat rendezgetni, kezelni, appokban dolgozni. Mind az iPadon. Őszintén, a laptopot már csak akkor vettem elő, mikor az anyagot össze kellett rakni begépelni, vagy a programozás/fejlesztés rész jött ahova kell a teljes asztali OS, bill, meg “nagy -az ipadhoz kepest” kijelző.Szerk.: mindezek ellenére az oktatás nagyon le van maradva vagy 40 évvel, és alig vannak kiaknázva ezek a lehetőségek, nem csak Magyarországon, globálisan. Pl én is angliában tanultam, de a lecture + powerpoint megoldáson még mindig nem sikerült túljutni. Miközben iszonyat technikai potenciál lenne abban hogy intuitív módon tanítsanak matekot, természettudományokat. De nem, még mindig tantárgyak, és tantermek, és tábla…
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Pixel 7 eladva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.